Echipa noastră

Suntem mândri că am reușit să formăm o echipă de frunte printre prestatorii de top ai serviciilor juridice. O echipă cu care putem mereu onora misiunea pe care ne-am asumat-o.
În prezent, echipa noastră deține avocați, consultanți cu experiență în domeniul fiscal, contabili și juriști certificați, mediatori care asigură abordarea individuală a fiecărui client. Principiile noastre: calitate, eficiență, abordare integrată, confidențialitate și responsabilitate socială. 

Marin Jalbă

Managing Partner

Marin Jalbă este Avocatul Coordonator – Fondator  al firmei de avocatura Jalbă & Partners.  

Detine experienta in IT (tech law), drept imobiliar si investiții aferente, redactare contracte, constituirea/fondarea societăților comerciale naționale precum și în străinătate, constituirea sucursalelor, recuperare de debite, specializat în consultanță corporativă precum si litigii comerciale.

Avocatul Marin Jalbă a fost admis în profesia de avocat în anul 2016, fiind specializat în domeniul ramurei civile susținând teza de licență și masterat cu tema „Contractul de factoring” în cadrul Universității de Stat din Moldova.

În ultima perioada, avocatul coordonator Jalbă Marin lucrează cu precădere în domeniul contractelor  atât în zona de litigii, cât și în special cea de consultanță.

A reprezentat preponderent companii și persoane juridice atât naționale cât  și internaționale, genurile de activitatea a clienților variind de la producere și construcții, comerț internațional, atragere investiții financiare străine precum și consultanța autorităților publice locale.

Consultanța în domeniul afacerilor, structurărilor proceselor juridice din interiorul companiilor și în special prevenirea litigiilor sau anticiparea riscurilor în activitățile financiare ca urmare a emiterilor/aprobării actelor juridice este cea mai apropiată activitate a avocatului conducător.

Vorbeste  Română, Rusă Engleză și înțelege Italiana ca urmare a schimbului de experiență cu colegii și partenerii din Italia, Irlanda, Federația Rusă

Cristina Gradinaru

Cristina Gradinaru deținătoare a licenței de avocat din 27 iulie 2017, asigura asistarea și reprezentarea clienților în fata organelor  de stat  și a instantelor judecătorești de toate gradele. Dispune de experienta solidă, perseverenta incit sa obțină cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Si-a început activitatea profesională în cadrul organelor de stat de nivel central acumulând, de-a lungul timpului, o experienţă bogată în materie judiciară la nivelul diferitelor ramuri de drept.  

Specializarea principală fiind axată pe domeniul dreptului civil, dreptului muncii cu toate componentele adiacente acestora.

Prin activitățile avocatei Cristina tinde să garanteze fiecărui client respect, sinceritate şi profesionalism.

Gheorghe Popa

Membru al Consiliului

Competențe profesionale: 

Abilitatea de a analiza și aplica logica la identificarea informațiilor utile pentru fiecare caz în parte reprezintă personalitatea avocatului Gheorghe Popa.

Fiind responsabil cu spirit de inițiativă, gîndire strategică și analitică, rezistent la condiții stresante. 

Gheorghe se specializează inclusiv asupra analizei (evaluării) calificărilor juridice ale cazurilor, identificarea și analiza versiunilor multiple într-o cauză penală/civilă, deține capacitatea strategică de a determina obiective.

Activitate Profesională a avocatului:

2015-2017- Ofițer de urmărire penală în cadrul SUP a Inspectoratului de Poliție Centru a IGP a DP mun.Chișinău

2017-2018 – Asistent al judecătorului la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana/ Complet specializat în examinarea cauzelor Penale

2018-2020- Audient al Institutului Național al Justiției/Candidat la funcția de Judecător

2020-2022 – Asistent al Judecătorului la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani/ Complet specializat în examinarea cauzelor Penale

2022-PREZENT –  avocat stagiar

Studii:

2011-2015 – Studii de licență în cadrul facultății de Drept a USM

2015-2017 – Studii de master/Drept penal

2018-2020 – Audient al Institutului Național al Justiției/Candidat la funcția de judecător

2020-2021 – Studii de master/Drept civil

2017-2021 – Doctorand, școala doctorală a USM. Tema tezei- Infracțiunea de violare de domiciliu, art. 179 Cod penal.